Verzenden en ruilen

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland is € 6,95 per bestelling.  Wij bezorgen gratis in Nederland, België en Duitsland bij bestellingen vanaf €50,00!

Levertijd

Liz fashion werkt voor de bezorging van jouw bestelling samen met TNT en DHL. Samen streven wij ernaar om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Indien je op werkdagen voor 12.00 uur besteld en betaald wordt je bestelling de volgende dag geleverd. Uiteraard kun je ook zelf een andere afleverdag en/of tijd kiezen.

Retourneren & ruilen

Een artikel mag je 14 dagen op zicht in huis houden om te beslissen of dat je het wil behouden. Binnen deze termijn heb je het recht om, zonder opgave van redenen, aan ons te melden dat je een artikel wil retourneren (herroepingsrecht). De zichttermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het artikel in je bezit hebt gekregen. Na melding van je herroeping heb je nog 14 dagen om het artikel daadwerkelijk naar ons terug te sturen.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen. Je dient het artikel dan binnen 14 dagen na het contact naar ons terug te sturen.

We vragen je om hierbij altijd de retourbon toe te voegen die is bijgeleverd in je bestelling. De artikelen dienen -indien redelijkerwijs mogelijk- in orginele verpakking te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verpakking en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

De retourkosten zijn voor rekening van de koper.